Over Ons

Biografie

Maarten bouwde zijn eerste website bijna 20 jaar gelden in Word 97. Het onderwerp, de NASA. Veel meer dan statische html was niet mogelijk. De website had twee frames, een voor het hoofdmenu en het andere voor de content. Daarna kwam de Website van Rode Kruis-Tongeren, een nieuw experiment. De website had opnieuw twee frames maar het hoofdmenu was gemaakt in Flash, bewegend en bovendien uitklapbaar. Met de komst van Content Management Systemen maakte Maarten de overgang naar Mambo dat later Joomla zou worden.

Maarten’s eerste grote project in Joomla was de Medisoc-website. Van Facebook was toen nog geen sprake dus de website had een belangrijke sociale functie. Zo was er een kalender om events aan te kondigen, een fotoalbum, berichtenforum en downloadgedeelte.

Daarna komt Maarten’s dj website eerst in Joomla en later in WordPress. Ook vandaag nog is deze website Maarten’s paradepaardje. De tweede versie in WordPress was meertalig en gebruikservaring was belangrijk. Zo was het Maarten’s idee dat muziek doorlopend moest spelen terwijl de bezoeker doorheen de verschillende pagina’s op de website navigeerde. Om dit te bekomen, werd gebruik gemaakt van Ajax. Vandaag is de website vooral gebwoud op (mobiel) gebruiksgemak en snelheid. De meest indrukwekkende features, de koppeling met het CRM-systeem, is helaas enkel voor Maarten zichtbaar.

Vandaag bouwt Maarten zijn websites nog steeds volgens dezelfde principes. Technisch hoogstand, mobiel gebruiksgemak en snelheid.


DJ Maarten Provo

Troeven

Welke voordelen biedt boeken bij Maarten ten opzichte van de concurrentie?

  • Professioneel Webdesign
  • Betaalbaar, vanaf € 450
  • Directe, een-op-een communicatie
  • Overtuigingskracht met ons vijf-paginasysteem

 

Bekijk wat klanten vinden van ProDesigns