Referenties

Webdesign
Telkens we met onze organisatie in de media komen zien we grote pieken in onze bezoekersaantallen. Dankzij ProDesigns kan onze website deze grote volumes probleemloos aan.

– Jan

Webdesign
ProDesigns maakte voor ons huwelijk een gemakkelijk te gebruiken website volledig met overzicht van alle b&b’s in de buurt, reservatiemodule en Instagramwall.

– Anneleen

Webdesign
Via onze website konden we onze gasten informeren, praktische details meedelen … Allemaal dingen die niet op de uitnodiging pasten. Dat spaarde ons heel wat moeite.

– Michelle

Webdesign
Maartenprovo.be combineert een front-end WordPress met back-end CRM-systeem om aanvragen te verwerken, offertes en facturen aan te maken, op te volgen en het versturen van nieuwsbrieven.

– Maarten

Webdesign
ProDesigns heeft niet alleen onze verouderde website omgezet naar WordPress, ook de bestaande koppelingen werden upgedate en de website werd in een nieuw, fris kleedje gestoken. Via het ledengedeelte kunnen we onze medewerkers op de hoogte houden van de laatste wijzigingen in de planning.

– Chris

Webdesign
Een website onderhouden met een nieuw praesidium elk jaar is geen gemakkelijke taak, we zijn dan ook geen ICT-opleiding. Maar ProDesigns levert ons een eenvoudige en betaalbare oplossing met ondersteuning als we het zelf niet kunnen.

– Paulien