Webdesign

Bij ProDesigns draait webdesign om twee belangrijke principes:

Gevonden worden

Webdesign

Als klanten op zoek gaan naar producten of diensten die je aanbiedt is het belangrijk dat je website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten (liefst bij de eerste drie) staat. Om deze volgorde te bepalen houden zoekmachines vooral rekening met de relevantie. Het is dus belangrijk dat we jouw website zo bouwen dat zoekmachines weten waar de website over gaat. Welke producten en diensten je aanbiedt. Welke problemen je voor de klant oplost. Zo heeft een goede webpagina minstens 300 woorden en moet je product of dienst in buiten de titel, inleiding en slot nog minstes 2 tot 3 keer herhaald worden.

Naast relevantie gaan zoekmachines ook beoordelen hoe goed je website voor de klant werkt. Denk dan bijvoorbeeld aan gebruiksvriendelijkheid, ook voor mobiele toestellen, snelheid en overzichtelijkheid. Het spreekt voor zich dat we deze technieken bij ProDesigns perfect onder de knie hebben.

Voor kleine zelfstandigen die zich richten op de lokale markt zijn ook hier belangrijke aandachtspunten. We optimaliseren dus niet alleen je website voor lokaal zoeken maar ook we brengen ook je aanwezigheid op sociale media in orde.

Overtuigen

Zodra je een website hebt die in de zoekmachines goed scoort en klanten aantrekt is het tijd voor de volgende stap, overtuigen. Met een goede eerste indruk door een aantreklijk, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk webdesign nodigen we de klant uit om verder te lezen. Om klanten te overtuigen, een antwoord te bieden op hun vragen, gebruiken we ons bekende vijf-paginasysteem dat een antwoord geeft op de meest voorkomende vragen.

  1. Wat? Heb ik het product gevonden waar ik naar op zoek ben?
  2. Waarom? Heb ik de juiste persoon gevonden?
  3. Hoe? Kan deze persoon het product maken?
  4. Wie zegt? Ga ik een fout begaan? Moet ik op mijn instinct vertrouwen?
  5. Wat nu? Simpel, neem contact op.

Contacteer ons

Webdesign
WebDesign

100 bezoekers per seconde

“Telkens we met onze organisatie in de media komen zien we grote pieken in onze bezoekersaantallen. Dankzij ProDesigns kan onze website deze grote volumes probleemloos aan.”

WordPress

Prodesigns maakt voor het webdesign van uw website gebruik van WordPress. 32% van alle websites maakt gebruik van WordPress. Door deze grote populariteit zijn er ontelbare plugins en thema’s. Samengevat biedt WordPress dus een stabiele basis voor jouw website die ook nog eens aanpasbaar is aan jouw wensen.

Bij Prodesigns hebben we al meer dan 10 jaar ervaring met WordPress. Zo hebben we een perfecte mix samengesteld van plugins en thema’s die garant staan voor betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Plugins

Via plugins kunnen we specifieke pagina’s aan je website toevoegen. Denk maar aan een portfolio voor een fotograaf of een afsprakenmodule voor een kapper.

WebDesign

Extra’s

Bij ProDesigns laten we je mee profiteren van het netwerk waar we al tien jaar aan bouwen: fotografen, grafische vormgevers, copywriters. We zoeken samen met jouw een antwoord op al je digitale vragen. Kunnen we het zelf niet? Dan bevelen we iemand aan die de klus aankan.

Branding

Bij de Branding Factory kan je je branding scherp stellen door samen te werken aan je identiteit, het ontwikkelen van een nieuw logo, bijbehorende afbeeldingen en teksten.

Branding factory

Wil je meer weten over ons webdesign of een kennismakingsgesprek plannen? Contacteer ProDesigns vandaag nog.